POVARA LA SAP

  • AP0902120948-1Fluctuațiile valutare, o povară pentru SAP

Gigantul software SAP își desfășoară o mare parte din afaceri în afara zonei euro. În consecință cei de la Walldorf suferă datorită unui euro puternic. SAP ar urma să beneficieze de un start puternic doar la anul.

 

Euro puternic a încetinit succesul de la început de an al companiei de software, SAP. Moneda euro a crescut recent față de mai multe valute, a declarat directorul financiar al companiei, Luka Mucic, care a preluat postul în luna iulie la Walldorf. În al doilea trimestru este posibil ca acest efect al monedei puternice să se accentueze, după cum avertizează SAP în mesajul său.

 

Atunci când companii precum SAP își obțin veniturile în principal din afara zonei euro, acestea sunt afectate în mod special de fluctuațiile valutare. În cazul în care euro scade, spre exemplu, în raport cu dolarul veniturile din Statele Unite ale Americii valorează mai puțin. SAP spune totuși că, compania nu va putea compensa fluctuațiile.

 

În acest caz gigantul software mai poate spera la un start puternic doar pentru anul viitor cel mai devreme. Vânzările de produse majore SAP au obținut rate de creștere mai mari în primul trimestru al anului, decât se preciza în planurile anuale, fără să se ia în considerare efectul schimbului valutar. Declarația aparține CEO-ului companiei, Bill McDermott. Lucru neobișnuit, pentru că în general în industria de software primul trimestru este de obicei cel mai slab trimestru.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Waehrungsschwankungen-belasten-SAP-article12678766.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29