Predoiu şi Săftoiu propun demisia în bloc a parlamentarilor PNL, pentru a forţa alegerile anticipate. Alina Gorghiu susţine propunerea

IMG_1107

Deputaţii PNL Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu au propus, marţi seară, ca parlamentarii PNL să demisioneze în bloc, iar fostul preşedinte al partidului Alina Gorghiu a susţinut propunerea, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

PNL va discutat în perioada următoare posibilitatea ca parlamentarii liberali să demisioneze în bloc pentru a forţa alegerile anticipate, după ce deputaţii PNL Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu au făcut această propunere, au declarat surse din PNL.

Adriana Săftoiu a declarat, ulterior, pe Facebook, că partidele care nu sunt de acord cu “gestul incalificabil al PSD” trebuie să demisioneze.

“…cred că doar alte alegeri mai pot restabili situatia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate! PNL are maine de decis parcursul!”, a scris Adriana Săftoiu.

Săftoiu a fost susţinută şi de Alina Gorghiu.

“Împărtăşesc punctul de vedere al Adrianei. Trebuie sa decidem rapid ce direcţie va urma PNL”, a scris Gorghiu, pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 56