Preluarea sprijină vânzările Infineon

3p9h0143

Preluarea sprijină vânzările Infineon

Trimestrul trecut Infineon a adus o creștere comună în contul său de profit. Cumpărarea rivalului american International Rectifier aduce pentru producătorul de seminconductori și un volum semnificativ mai mare al vânzărilor.

Dolarul puternic și preluarea rivalului american International Rectifier stimulează afacerile producătorului bavarez de semiconductori, Infineon. Vânzările au crescut în trimestrul trecut comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut cu o treime la 1,48 miliarde de euro, după cum anunță cei de la Neubiberg.

Profitul operațional a urcat cu 17% la 198 milioane de euro. Datorită situației bune din industrie, veniturile sporesc. CEO-ul companiei, Reinhard Ploss a declarat că afacerile merg foarte bine. Semnalele de la piețele lor sunt per ansamblu pozitive. Prin integrarea International Rectifier progresele se văd imediat. Strategia aduce rezultate bune, iar Infineon continuă să crească.

Ploss a dorit să confirme investitorilor faptul că integrarea International Rectifier va aduce beneficii. Mai târziu în anul comercial 2017 va fi și acolo redusă marja de la 15% pentru a se potrivit cu scopurile actuale. Pentru anul comercial actual, care se încheie ca pentru toate fostele filiale Siemens, la data de 30 septembrie, creșterea vânzărilor avută în vedere este de aproximativ 30%, iar marja de profit de 15%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Uebernahme-treibt-Infineon-Umsatz-article15037391.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 40