PREMIANTII 2013

cladirea_plastor-micaPREMIANTII 2013

Plastor face in acest an 100 de ani de existenta context in care va găzdui evenimentul în cadrul căruia Municipalitatea va premia societățile comerciale aflate în topul celor mai mari contribuabili la bugetul local. Firmele Transilvania General Import-Export, European Food and Drinks, RCS/RDS, Shopping Center Holding, Plastor Group, Selina, Plexus Service, H. Essers, Leonardo, Lotus Center și Zahărul Oradea.

Comunicatul Primăriei, spune ca la Gala „Antreprenori pentru Oradea” caci asa se chiama evenimentul, pentru  sponsorizări făcute în 2013, vor fi premiate următoarele societăți comerciale: RCS/RDS – pentru contribuția la proiectele comunității locale, Gavella, Distrigaz Vest şi Luxten Lighting Company – pentru sponsorizări în domeniul sportului, Samsung Electronics – pentru sponsorizări în domeniul educației, Administrația Domeniului Public – pentru sponsorizări în domeniul sportului și sănătății, respectiv Salesianer Miettex – pentru sponsorizări în domeniul sănătății. În același timp Gala va fi un prilej pentru premierea Plexus Service, pentru cea mai mare investiţie la nivelul Municipiului Oradea în 2013 (în Parcu Industrial Eurobusiness). Evenimentul se vadesfasura pe 24 ianuarie 2014.

                                       Pe baza rezultatelor cu premiantii de mai sus,pentru anul 2014, conducerea municipiului Oradea a estimat că va încasa 1.036.434.558 lei, sumă care va fi cheltuită pe salarii – 559.445.480 lei şi investiţii – 476.989.080 lei. Veniturile bugetului consolidat înregistrează o creştere de 37% faţă de valorile realizate în anul precedent, prin planificarea atragerii unor surse nerambursabile şi a prelevărilor de la bugetul de stat pentru obiective de investiţii.
Veniturile publice orădene se compun în procent de 26% din prelevări de la bugetul de stat, 23% venituri proprii fonduri UE – 21%.

———————————————————————————————————————————————————————————

…….si tot despre  premianti………………

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala. – Domnule Bula, nu stiu ce sa ma fac cu fiul domneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e corigent la patru materii, deci din nou repetent! – Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa. si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie. – Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi! – Aveti dreptate, doamna! Lasati ca vad eu cum fac! Ajuns acasa, Bula-senior trece la atac: – Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume. Si-l duce pe Bula la sex-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac: – Aoleu tata! Ce craci! Ce tate! Cine le-o f…. p-astea? – Premiantii, tata, premiantii !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 30