Presiunea serviciilor secrete, imoralitatea de a te imbogati pe seama datelor personale, nasterea unui copil, l-au facut caritabil pe patronul Facebook

10571949_10102445987308621_911572403453997611_o

Presiunea serviciilor secrete, imoralitatea de a te imbogati pe seama datelor personale ale unui miliard de oameni, au facut din patronul Facebook sa ia o masura de care vorbeste tot globul si care nu a facut-o nici un miliardar al lumii.

Zuckerberg a iesit de multe ori la rampa spunind ca serviciile secrete il preseaza sa dea date personale ale postacilor facebook, ca a refuzat sau nu, doar domnia sa stie. Un aspect e sigur, ca pe seama postarilor facute de catre detinatorii de conturi pe platforma sociala, doar el face bani din banda de reclame ce curge pe dreapta contului fiecarui facebookist din cei un miliard cati exista acum.

Ca e imoral sa faca numai el bani din postarile membrilor se vede cu ochiul liber, facand ca deja sa apara platforme care impart banii cu membrii sai muncitori sa-si actualizeze contul.

De curand are un copil, si ca un evreu destept care speculeaza momentul afacerii a anuntat, asa cum scrie IVOLINE aici, ca doneaza cu acest prilej, nasterea copilasului, 99% din actiunile sale unor scopuri caritabile, dar nu brusc, ci esalonat, adica si astfel sa mai castige ceva.

Am vazut zilele acestea pe timpul monitorizarii stirilor cum aceasta informatie a inflamat toate cotidienile online de businesss sau nu, dar fara sa se intrebe de ce acum si de ce sa ramina doar cu 1% care desigur e arhisuficient (un miliard de dolari anual).

Prin miscarea aceasta, oracolul postarilor online si-a zis asa: aceasta actiune face ca postacii sa devina copartasi la o actiune caritabila care sa stimuleze invatarea, eradicarea unor boli si cresterea puterii comunitatilor – si asa a linisitit toata lumea, si serviciile secrete si carcotasii ca cei care nu-s de acord ca intr-un business doar o parte sa castige din cele doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 34