Pretul divorţului dintre Johnny Depp şi Amber Heard

Johnny-Depp-Amber-Heard-divorce

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat vineri, după mai multe luni în care Heard l-a acuzat pe actor de violenţă domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de şantaj financiar, relatează Reuters.
Documentele depuse la Los Angeles County Superior Court vineri atestă o împărţire a bunurilor maritale şi un acordat semnat de Depp, în vârstă de 53 de ani, de a achita suma deja anunţată de 7 milioane de dolari, pe care Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a declarat că o va dona organizaţiilor de caritate.

Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard a ajuns pe prima pagină a tabloidelor. Actriţa, care l-a întâlnit pe Johhny pe platourile de filmare pentru “The Rum Diary”, în 2011, şi pentru care Depp ar fi părăsit-o pe Vanessa Paradis, a depus actele de divorţ în luna mai. Pe de altă parte, Johnny ar fi lovit-o pe Amber cu un iPhone.

În instanţă s-a stabilit ca Heard să primească jur de 6,8 milioane de dolari – restul din suma de 7 milioane de dolari asupra căreia fostul cuplu a convenit iniţial, minus banii pe care Depp deja a declarat că-i va dona direct către organizaţii de caritate alese de Heard: American Civil Liberties Union şi Spitalul de Copii din Los Angeles.

Johnny Depp a fost de acord să plătească suma stabilită în acordul divorţului în decurs de 12 luni, iar Heard s-a angajat să direcţioneze banii către organizaţiile de caritate până la sfârşitul anului 2018.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza “Piraţii din Caraibe” – sau “Chocolat” şi “Donnie Brasco” -, cât şi în producţii independente, precum “Jurnalul unui iubitor de rom”. A jucat în multe filme ale regizorului american Tim Burton – “Edward Mâini-de-foarfece”, “Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, “Mireasa moartă/ Corpse Bride”, “Alice în Ţara Minunilor” şi “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din “Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Depp va interpreta pentru a cincea oară rolul faimosului Căpitan Jack Sparrow în “Piraţii din Caraibe 5”, care va avea premiera pe 26 mai 2017.

De asemenea, îl va interpreta pe Ratchett în pelicula “Crima din Orient Express”, cu Josh Gad interpretându-l pe asistentul şi traducătorul lui, ce va fi lansată pe 17 noiembrie 2017.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, “North Country” (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri ale personajului jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în “Syrup” (2013), “Drive Angry” (2011) 3D, “The Joneses” (2009), “Never Back Down” (2008), “Alpha Dog” (2006) şi “Friday Night Lights” (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama “Hidden Palms” (2007), şi a avut roluri episodice în serialul “Californication” (2007) şi “Criminal Minds” (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 10 =