Prețul kerosenului reduce din profitul Lufthansa

Lufthansa

Prețul kerosenului reduce din profitul Lufthansa

Zburatul poate fi o activitate foarte frumoasă. În special în cazul în care combustibilul este ieftin. Iar odată cu scăderea prețului petrolului profitul Lufthansa este potențat.

Concurența este acerbă, costurile mari și pasagerii zgârciți, să conduci o linie aeriană nu este o sarcină ușoară. Dacă vrei să înveselești managerul unei companii asiatice, aruncați o privire pe piețele materiilor prime. Prețul petrolului este la un nivel plăcut de scăzut. Și acesta inspiră cea mai mare companie aeriană germană. Costurile semnificativ mai mici la combustibil ar trebui ca în acest an să dea un impuls profitului Lufthansa.

Conducerea se aștepată în anul 2015 la o creștere semnificativă a profitului operațional, care după primele estimări au ajuns anul trecut la fix un miliard de euro, a anunțat linia aeriană la o conferință a investitorilor de la New York. Astfel că Lufthansa estimează pentru anul 2015, după eliminarea costurilor cu asigurările, costuri cu achiziția de kerosen de 5,8 miliarde de euro datorate reducerii costurilor cu combustibilul.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kerosin-Preis-befluegelt-Lufthansa-Gewinn-article14303346.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 59