PRETUL LA CAFEA

IVOSTARSturbucks a majorat prețurile. De data aceasta cu cât?

Din data de 25 Iunie, Sturbucks a decis să majoreze prețurile în cafenelele din S.U.A. cu o medie de 1%. În ultimele 18 luni fiind prima majorare substanțială a prețurilor.

Totuși sunt și vești bune pentru băutorii de cafea, nu toate produsele se scumpesc, depinde unde locuiești și ce fel de cafea bei. De exemplu în New York prețul unei cafele lungi rămâne cel de 1,85$, dar cafeaua Latte se scumpește cu 10 cenți. Pentru Frappuccino și băuturile răcoritoare prețul rămâne același. Rămâne valabilă de asemenea și posibilitatea de a veni cu propria ta cană sau termos și vei primi o reducere de 10 cenți. Îl alte orașe, o cafea lungă se va scumpi cu 10 cenți.

Per ansamblu, mai puțin de o treime din băuturi vor suferi majorări de prețuri. Ceea ce înseamnă că de acuma, clinții vor plăti un ban în plus pentru o vizită la faimosul Starbucks.

Dar această știre nu prezintă ceva neobijnuit, deoarece Starbuck și-a majorat prețurile treptat, treptat în ultimii 20 de ani.

Bineînteles că iubitorii gustului cafelei Sturbucks vor accepta să plătească în plus, dar este bine totuși să avem în vedere și alte perspective.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 49