Prima călătorie în Renault Symbioz Demo Car

 

În toamna acestui an, cu ocazia IAA, Renault a prezentat modelul Symbioz sub formă de showcare, cu tot tacâmul asociat. Acum demonstrează că acest Demo-Car avansat poate mai mult decât să ruleze în mod complet autonom.

Unii au fost foarte încântați, alții au luat în râs acest concept: este vorba despre Renault Symbioz, care și-a sărbătorit prima sa apariție ca show car la IAA de la Frankfurt din toamna anului trecut. Faptul că francezii au pus pe roți un automobil electric și autonom, este doar un aspect. Faptul că acestui concept îi este asociată o casă întreagă este alt aspect. Numele semnifică faptul că, în cazul acestui model este vorba despre o simbioză, un automobil și o locuință sub aceeași formă, și pe drum și statornică, atât pentru condus cât și pentru timpul liber.

Aproape toți producătorii se ocupă în prezent cu întrebarea, cum poate fi folosit timpul pe care îl petrecem astăzi în spatele volanului. Dacă computerul conduce și gândește pentru noi, atunci fostul șofer poate să se reaxeze în voie. Cum se simte, acest lucru doresc să ne inspire cei de la Renault prin noul model Symbioz Demo Car. Vehiculul electric lung de 4,92 metri se diferențiază optic de studiul de la IAA prin proiectarea sa mult mai matură. Luminile de zi sunt sub forma literei C, cunoscută și preluată acum și pentru partea posterioară, proporțiile automobilul amintesc de un amestec între Van, Sedan și Coupe, neobișnuit dar nu mult prea futurist. Francezii nu intenționează însă să transforme acest concept într-un vehicul de șosea.

https://www.n-tv.de/auto/Erste-Fahrt-im-Renault-Symbioz-Demo-Car-article20194833.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =