Prima impresie despre cel mai tare Supercharger Tesla între LA și Vegas

Jurnaliștii americani au raportat recent despre prima stație Supercharger cu restaurant și facilități pentru familii, constructorul auto cu sediul în Silicon Valley este pe cale să deschidă cea de-a doua stație de încărcare din SUA cu 40 de puncte de încărcare, de data aceasta la Baker, California, localizată pe populara rută dintre Los Angeles și Las Vegas.

La fel ca și stația supercharger Kettleman City, stația masivă din Baker este de asemenea conectată la sistemul comercial de baterii – Powerpack – de la Tesla, care stochează energia produsă pe cale solară, colectată de la unitățile de producție din zonă.

Stația de încărcare Supercharger este localizată pe locul unei benzinării aflată la o distanță de aproximativ 110 kilometri nord față de stația Supercharger Barstow aflată pe autostrada Interstate 15 și la o distanță de mai puțin de o oră de stația Supercharger ce se va deschide în Yermo, California.

Toate cele 40 de puncte de încărcare Supercharger de la Baker, California, sunt configurate cu spații extinse, făcând mai facil accesul pentru vehicule Tesla care au remorci. Nu există servicii de alimentație la fața locului, în plus față de ce există deja în perimetrul benzinăriei.

First look at Tesla’s largest U.S. Supercharger between LA and Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4