Prima scădere anuală înregistrată în veniturile din Jocuri de Noroc din Macao

_80017168_macau

Prima scădere anuală înregistrată în veniturile din Jocuri de Noroc din Macao

Comform publicaţiei BBC, veniturile de jocuri de noroc din Macao, cel mai mare hub de jocuri din lume, au scăzut pentru prima dată pe o bază anuală, deoarece cazinourile sale au fost liberalizate în 2001. Astfel, veniturile au scăzut cu 2,6% în 2014 până la 44.1 miliarde de dolari, luna decembrie înregistrând o scădere record de 30,4% a veniturilor comparativ cu anul trecut.

 

Veniturile anuale ale teritoriului rămân însă, de șapte ori mai mari decât în Las Vegas, al doilea mare hub de jocuri din lume. Cu toate acestea, luna decembrie a înregistrat al șaptelea declin lunar consecutiv in veniturile din casinourile sale.

Macao, o regiune administrativă specială a Chinei, este singurul loc din țară în care jocurile de noroc sunt legale. Veniturile sale au crescut semnificativ după ce mai multe companii de jocuri internationale au deschis cazinouri aici.

Dar acum guvernul chinez vrea ca regiunea să își diversifice economia de dependența de jocuri de noroc pentru sectoare cum ar fi cultura, sport și vânzării cu amănuntul.

http://www.bbc.com/news/business-30654190

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =