Primaria Oradea a anuntat inceperea lucrarilor la trotuarul intre Corso si magazinul Crisul, cine a câștigat licitația


Primaria Oradea anunta ca, marti 24 martie 2017 a predat amplasamentul pentru începerea in aceasta saptamana, a lucrărilor de reamenajare a trotuarului cuprins între Magazinul Crişul şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, asocierii de firme: S.C. Gavella Com S.R.L., Porfido Ed Arte Consortio Stabile, S.C. Edildrum Construct S.R.L, S.C. Ritmoteh S.R.L., prețul contractului fiind de: 2.295.095,33 lei fără TVA. Acestea vor executa lucrarile pentru suma de 2.295.095,33 lei fără TVA.

Anul trecut in aceasta zona, Termoficare Oradea S.A a realizat lucrările de înlocuire a reţelei de termoficare.

,, Trotuarul dintre Magazinul Crişul şi pietonala Republicii va fi reamenajat pe o distanţă de 289 metri, fiind lărgit cu aproximativ 2,5 m şi urmând să fie pavat cu porfir și granit auriu. În cadrul investiției sunt prevăzute și lucrări de canalizare pluvială pentru asigurarea scurgerii apelor de pe suprafața trotuarului, respectiv rigolă din porfir la nivelul bordurii actuale și guri de scurgere în trotuar și carosabil. În vederea asigurării iluminatului public, se vor monta 6 stâlpi ornamentali personalizați, identici cu cei din piațeta de la Magazinul Crișul și de pe strada Dunărea,’’ se arata in comunicat.

Suprafața totală ocupată va fi de 2.168,91 mp, suprafața cu pavaj va fi 2.064,02 mp, din care rigola 72,22 mp, urmând ca suprafața spațiilor verzi și zonele cu pomi să fie de 123,41 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 94