Primaria Oradea a cumparat hotelul Tineretului

hotelul-tineretului-oradea-370x260

Scos pentru a doua oara la licitatie, joi 24 noiembrie 2016, Hotelul Tineretului din cartierul Ioşia, principala sursa de venit a Fundatiei pentru Tineret a fost cumparat de catre Primarie la preţul de 1.836.000 lei.

Pe lângă Primăria Oradea, la licitaţie au luat parte Biserica Speranţa din Oradea, o persoană fizică, dar şi firma Prima. Primăria şi Biserica Speranţa au oferit acelaşi preţ final de 1.836.000 lei, dar cum unul dintre criteriile de departajare precizează că participanţii la licitaţie care au de recuperat creanţe au întâietate, Primăria a fost declarată câştigătoarea licitaţiei.

“Azi am achiziţionat hotelul, care se află situat în apropierea Sălii Sporturilor din Ioşia. În continuare, ne dorim renovarea şi modernizarea acestuia şi transformarea în locuri de cazare destinate sportivilor Clubului Sportiv Municipal Oradea. Astfel, vom evita cheltuielile suplimentare cu cazarea sportivilor, care sunt cazaţi în diferite locuri în oraş”, a spus viceprimarul Florin Birta, citat in counicatul Primariei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 96