Primăria Oradea reia licitaţia pentru renovarea a sase cladiri din Centrul Istoric

Primăria Oradea reia licitaţia pentru renovarea a sase cladiri din Centrul Istoric: Vasile Alecsandri nr. 3 (Casa Roth), Vasile Alecsandri nr. 7, Piața Regele Ferdinand nr. 3, Iosif Vulcan nr. 2 (Casa Kolozsvary) şi nr. 4-6, și clădirea de pe strada Republicii nr. 31 (foto – în oglindă cu clădirea Serviciului de Evidență a Populației) sunt imobilele pe care Municipalitatea orădeană le-a repostat pe SEAP joi, 16 martie în vederea găsirii de constructori pentru reabilitarea faţadelor.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 03.04.2017, procedura este procedură simplificată și se desfășoară online. Data limită de evaluare a ofertelor este 28 aprilie 2017. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.624.549,38 lei pentru toate şase clădiri.

„Prioritar petru noi în următorii 2-3 ani este reabilitarea clădirilor din zona centrală, pentru a le reda frumusețea de odinioară și pentru a scoate și mai mult în evidență patrimoniul arhitectural al orașului nostru. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea turismului de patrimoniu, care este o componentă importantă a turismului cultural”, a spus Lucian Popa, directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu Imobiliar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =