Primark vrea să crească lent

49688976

Primark vrea să crească lent

Primark vrea să o ia mai ușor în Germania. Lanțul de magazine pentru articole ieftine de modă nu vrea să depună un mare efort pentru a se extinde. În schimb dorește să crească în mod lent. Pentru asta trebuie să intre ceva în casă.

Pentru o companie ambițioasă este o strategie neobișnuită. Lanțul de modă ieftină Primark vrea ca în locul unei expansiuni rapide la nivel internațional să se dezvolte într-un ritm lent. Ei nu aparțin companiilor care să-și calculeze pierderi deja din primii ani, spune managerul Primark Paul Lister. Ei nu vor să facă așa ceva. Vor să fie profitabili din prima zi. Lanțul de modă ajunge tot mai mult în atenția criticilor datorită condițiilor lor de producție și ultima dată aceștia au confirmat faptul că acolo sunt condiții proaste.

De cinci ani de zile a deschis lanțul de magazine de modă prima unitate din Germania. De la început afacerile au rulat local pe profit. Primark a înregistrat cifre pozitive, spune șeful pe Germania Wolfgang Krogmann. Între timp există a nivel național 18 magazine cu 6.000 de angajați.

În lunile ce urmează se vor mai adăuga două până la patru filiale. Iar obiectivul este o creștere lentă dar sănătoasă, a declarat Krogmann.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Primark-will-nur-langsam-wachsen-article15074166.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 57 =