Primarul Berlinului preia controlul aeroportului

59759143
 Müller preia controlul la BER

Primarul în funcție al Berlinului, Michael Müller, este controlorul suprem al aeroportului capitalei. După cum era de așteptat, consiliul de supraveghere l-a ales ca președinte. Criticii totuși se îndoiesc că el poate supraveghea un șantier în construcții în paralel cu munca sa de la birou.

Primarul în funcție de la Berlin, Michael Müller, este noul șef al consiliului de supraveghere al aeroportului Berlin-Brandenburg. Consiliul de supraveghere l-a ales în unanimitate pe politicianul SPD, după cum spune un purtător de cuvânt a aeroportului. Müller îl înlocuiește astfel și la noul aeroport al capitalei german pe Klaus Wowereits, care a condus consiliul de supraveghere până la retragerea sa din decembrie din funcția de prim-ministru.

Müller vrea să controleze mai atent compania ce administrează aeroportul. Berlinul va fi mereu foarte bine pregătit pentru reuniuni ale consiliului, anunță secretarul de stat pentru construcții, Engelbert Lütke-Daldrup. El a coordonat mai multe echipe de funcționari care lucrează pentru primul ministru.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mueller-uebernimmt-Kontrolle-am-BER-article15438601.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 50