Primarul Ilie Bolojan să ramână la primărie, iar Mălan la Consiliul Judeţean

Snapshot 2016-01-29 00-53-08

Comitetul Executiv Judeţean, din care fac parte 33 de membri, a hotărât ca primarul Ilie Bolojan ,să fie candidatul PNL pentru un nou mandat la conducerea municipiului, iar Mircea Mălan, viceprimar şi cel mai apropiat colaborator al său să fie la conducerea Consiliului Judeţean Bihor.
“Azi, 28.01.2016, în şedinta Comitetului Judeţean Executiv, în condiţiile în care Dl. Popa Cornel – Copreşedinte PNL Bihor, şi-a exprimat intenţia de a candida pentru un mandat de parlamentar, a avut loc desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor în persoana Dlui Mălan Mircea precum şi a candidatului la funcţia de primar al municipiului Oradea în persoana Dlui Bolojan Ilie. Cele două candidaturi urmează a fi validate în prima şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL”, se arată în comunicat.
Cel mai greu convins a fost viceprimarul Mircea Mălan, care nu a vrut să accepte acestă formulă, având intenţia de a candida la Primărie în cazul în care Ilie Bolojan nu ar mai fi candidat ca şi primar al orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 30