Primavara, Martie, Martisoare- 47 de standuri cu martisoare in tot orasul

1 Martie Sarbatoarea venirii primaverii vine de obicei cu cate un martisor daruit de fiecare perosanelor dragi, in acest scop Primaria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a pus la dispoziția celor interesați, un număr de 60 de standuri de lemn în vederea comercializării produselor specifice sărbătorii, respectiv mărțișoare și flori de primăvară.

În urma licitației, din cele 60 de standuri, 47 au fost ocupate de comercianți. Aceștia provin fie din Oradea, fie din alte localități ale județului Bihor, dar și din Alexandria, Ploiești și București.

Pentru 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, comercianții vor avea posibilitatea să vândă flori, felicitări și aranjamente florale în 70 de amplasamente din municipiu, dintre care 5 vor fi în Piața Unirii și 15 pe strada Republicii – pietonal.

Comercianții de produse specifice zilei de 8 Martie vor putea fi găsiți, pe lângă zona centrală, și în locații precum: în fața bisericuței din Cartierul Nufărul (capăt), Calea Aradului intersecție cu Aviatorilor, Decebal intersecție cu strada Primăriei, B-dul Ștefan cel Mare intersecție cu Transilvaniei, zona Cantemir – la statuie, strada Transilvaniei cu Moldovei etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 14