Primele imagini cu cel mai mare mall din lume

Haitang-Bay-International-Shopping-Center_1

Au fost dezvăluite primele imagini cu cel mai mare mall din lume
Aproape la doi ani după ce seicul Dubaiului şi-a anunțat planurile de a construi cel mai mare mall din lume, Mohammed bin Rashid Al Maktoum a dezvaluit primele imagini ale proiectului.
Centrul commercial va avea opt milioane de metri patrati in Mohammed bin Rashid City, va fi cunoscut sub numele de Mall of the World și va dispune de un parc public cu 30% mai mare decât Hyde Park din Londra, precum si galerii de arta si 100 de hoteluri.

Considerat drept primul “oras pietonal cu temperatură controlată” dezvoltarea este de așteptat să atragă un procent estimat de 180 de milioane de cumpărători pe an.
Seicul Mohammed a precizat că mall-ul va reînvia viziunea asupra Dubaiului într-un “hub cultural, turistic și economic pentru cei două miliarde de oameni”. Acesta va cuprinde, de asemenea, prezentări de pise teatrale realizate la Broadway în New York, artere comerciale din Oxford Street din Londra și un “cartier de wellness” pentru medicii turisti. “Mall of the World” va fi situat în apropiere de Mall of the Emirates, care se mândrește cu o pârtie de schi interioară si cel mai inalt turn din lume, Burj Khalifa.
http://www.ibtimes.co.uk/dubai-first-look-worlds-largest-shopping-mall-1455627

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =