Primele oraşe de milioane din Marea Britanie

house4_2078631b
Marea Britanie a început să câștige primele “orașe de milioane de lire “, pe fondul creşterii prețurilor de proprietate, arată un nou raport. Orașele Virginia Water și Cobham, în Surrey, au devenit primele orașe de milioane din Marea Britanie , unde prețurile medii de proprietate au ajuns la 1 miliard de lire sterline. Beaconsfield din Buckinghamshire este, de asemenea, în clubul milionarilor, potrivit unui studiu efectuat de Lloyds Bank.

Acestea sunt primele orase din afara Londrei, unde prețurile au lovit șapte cifre. Cercetarea s-a bazat pe datele de la Registrul Land pentru prima jumătate a anului 2015. O proprietate în Virginia Water în Surrey, cu vedere la lac, de obicei va costa 1,16 milioane de lire sterline, în timp ce cumpărătorii care doresc să trăiască în Cobham, de asemenea, în Surrey, vor trebui să plătească 1,04 milioane de lire pentru o casa, ceea ce-l face in Marea Britanie al doilea cel mai scump oraș.

O casă în Beaconsfield, amplasată pe marginea Hills Chiltern din Buckinghamshire, va costa un cumpărător peste 1 milion de lire sterline. În primele şase luni din 2015 vânzările de imobiliare au fost in jur de 5,599 milioane de lire, dintre care una din 10 au avut loc în cartierul din Londra, Kensington și Chelsea și 9 la sută au avut loc în Westminster. Doua treimi din toate vânzările imobiliare de milioane de lire sterline, din prima jumătate a acestui an au fost făcute în Londra.

În Marea Britanie, vânzările de case în valoare de cel puțin 1 milion de lire sterline au scăzut cu 11 la sută în primul semestru al 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Lloyds. Aceasta a fost prima scădere de la an la an din 2012, deși în ultimul deceniu în ansamblu, numărul de vânzări de originea milioanelor a urcat cu 264 la suta.

http://www.telegraph.co.uk/news/shopping-and-consumer-news/11952409/Rise-of-the-million-pound-towns-as-property-price-boom-spreads-from-the-capital.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =