Primul review video detaliat cu Tesla Model 3

Pe măsură ce videoclipurile cu Model 3 vor ajunge să inunde platforma Youtube odată ce Tesla începe să livreze mașinile către clienți din toată lumea, avem prima privire de ansamblu asupra acestui nou model deosebit.

Review-ul video pentru Model 3 sosește din partea specialistului în mașini de lux – „OCDetailing”, care a fost printre primii care a pus mâna pe un vehicul Tesla Model 3 Long Range. Localizat la doar 13 kilometri de fabrica Tesla din Fremont, OCDetailing este privit ca fiind un expert de top în aplicarea de protecții Opti-Coat Pro, CQuartz Finest și pelicule de protecție a vopselei pe automobile marca Tesla. El a lucrat până la ora actuală pe 1800 de exemplare de Model S și 700 de Model X, potrivit proprietarului atelierului, Joe Torbati.

Joe începe videoclipul său foarte detaliat despre Model 3 cu o comparație side-by-side cu frații mai mari, Model S și Model X. Videoclipul ne oferă apoi o imagine cuprinzătoare asupra capacelor de roți de la Model 3, “Aero Wheel Covers”, cum se pot ele demonta dar și locația camerelor pentru sistemul Autopilot, după care trece la o descriere a acoperișului din sticlă de la Model 3.

Clipul realizat de Joe e mai jos și oferă o primă descriere detaliată a Model 3. Printre altele, acesta menționează în clip diferite facilități pe care mașina le oferă și cum se prezintă acestea în realitate: de la deblocarea mașinii utilizând key-card-ul și prezentarea spațiului interior la ajustarea scaunului șoferului și funcționalitățile consolei centrale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 6