Primul Tesla Model 3 adevărat scos la vânzare pe eBay


Se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru cei care vor să liciteze pentru Tesla Model 3 adevărat. După ce a primit livrarea unui Model 3 abia acum câteva zile, noul proprietar a decis să listeze mașina pe eBay cu un preț de pornire de 69.995 de dolari.

Motivul listării este faptul că soția sa își dorește în schimb un Tesla Model S. A fost postat de asemenea un număr VIN complet – se pare că după verificarea mai multor pagini de profil, numărul aparține unui Tesla Model 3 real, înregistrat la NHTSA, deci ar putea fi prima licitație “pe bune” pentru un Model 3 pe eBay.

Vânzătorul specifică faptul că este vorba despre un Tesla Model 3 real, gata de plecare. Mașina a fost livrată în culoare neagră, împreună cu pachet de baterii Long Range, opțiuni premium și roți cu jenți de 19 inci. Mașina are tot echipamentul necesar pentru sistemele Autopilot și rulare autonomă.

Software-ul poate fi achiziționat mai târziu de la Tesla dacă se dorește activarea acestor sisteme, iar acesta poate fi descărcat prin intermediul sistemului de actualizări over-the-air. Proprietarul a mai postat și un videoclip al mașinii care i-a fost livrate pe data de 27 decembrie 2017 de la Tesla Fremont Factory.

https://insideevs.com/first-legit-tesla-model-3-now-ebay-starting-bid-69995/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =