Problemele de siguranță la aeroportul din Bangkok necesită rezolvare

 

_86986973_thaiairwaysstoryanairbusa350xwblandsatsuvarnabhumiinternationalairportinbangkokonnovember24,2014

Industria aeriana a cerut guvernului thailandez să abordeze problemele aeroportului principal al țării în Bangkok. Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA), spune că aeroportul Suvarnabhumi are o capacitate necorespunzătoare și căi de rulare care nu corespund. Critica urmează avertizările de anul trecut din partea unei alte organizații din industria aeriană cu privire la reglementarea și inspecția liniilor aeriene din Thailanda.

Guvernul a înființat două organisme care să supravegheze aeroporturile și companiile aeriene. Cu toate acestea, a cerut mai mult timp pentru a satisface standardele internaționale.

Aeroportul Suvarnabhumi a fost deschis în urmă cu aproape zece ani. Acesta este principalul aeroport internațional din Thailanda, dar IATA spune că in prezent funcționează peste capacitatea sa, și trebuie să fie extins.

Operatorul aeroportului, Airports of Thailand, a declarat că a venit cu o serie de măsuri pentru a îmbunătăți pistele și extinderea capacității. Acestea sunt în curs de aprobare de către guvern. “Ne-am pregătit pe termen scurt, mediu și lung, planurile de a rezolva problemele”, a spus Sirote Duangratana, directorul general al aeroportului Suvarnabhumi.

http://www.bbc.com/news/business-35613792

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 35