Procurorii americani vin cu alerte pentru Apple

apple-hat-gerade-die-neueste-version-seines-ios-betriebssystems-eingefuehrt

Procurorii americani vin cu alerte pentru Apple
Apple și Google au anunțat că vor continua să efectueze îmbunătățiri în cazul protejării vieții private a utilizatorilor. Acest lucru face evident ca agențiile de informații să reacționeze nervos.

Inițiativele de confidențialitate recente ale companiilor de Internet, Apple și Google au ca scop a face informațiile și datele inaccesibile pentru serviciile de informații, poliție sau autorități. La Washington există în mod evident considerente evidente pentru a lansa o ofensivă împotriva Silicon Valley, după cum raportează Wall Street Journal, citând declarații ale foștilor și actualilor angajați ai autorităților.

Apple a anunțat în urmă cu o săptămână că noua versiune a sistemului său de operare pentru smartphone previne accesul poliției, spre exemplu, la fotografii, clipuri video sau contactele din telefonul mobil. Google a confirmat cu o zi mai târziu că de asemenea următoarea versiunea sistemului său de operare Android va fi limitat din acest punct de vedere.

Ca urmare a revelațiilor fostului angajat al sistemului de informații american, Edward Snowden, Apple a găsit împreună cu concurenții, precum Google sau Microsoft pe lista furnizorilor care vor fi integrați în programul prism. Ca și alte companii, Apple a susținut în mod constant că nu există acces direct la sistemele sale din partea guvernului.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/daten-verschluesselung-amerikas-strafverfolger-alarmiert-wegen-apple-13168914.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 9