Producătorii americani se fixează pe piața autohtonă

RTR3JJPM

Producătorii americani se fixează pe piața autohtonă
Pentru producătorii americani de automobile, piața autohtonă pare plină de oportunități. Dar acest continent rămâne încă o tragedie pentru VW. În schimb merge bine pentru BMW sau Daimler.

Pentru cei trei mari producători auto din SUA operațiunile se desfășoară foarte bine pe piața de origine. În iulie, volumul vânzărilor a crescut cu până la o cincime. În general, vânzările au crescut luna trecută cu nouă procente până la 1,43 milioane de mașini și pick-up-uri, în timp ce specialiștii se așteptau la 11%. Chiar și General Motors și Chrysler au ratat estimările. Numai Ford a vândut cu o creștere de 9,6% mai multe vehicule decât se așteptau experții. Pentru Volkswagen, nu se întrevede nimic pentru situația sa precară din SUA.

Cu toate acestea, clienții nu vin de la sine. Producătorii auto au trebuit să creeze stimulente, care au crescut cu 8,4% față de anul anterior. Din iulie 2010 piața americană nu a mai văzut concesii de preț atât de consistente, după cum au descoperit observatorii din industrie, TrueCar. Curajul îi îndeamnă și pe investitori să investească, pentru că economia SUA ia avânt, iar șomajul scade. Prin urmare, mulți îndrăznesc noi investiții majore, precum achiziția unui automobil.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Hersteller-legen-auf-Heimatmarkt-zu-article13352941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 30 =