Profesionalismul de business al unui actor celebru, cu parinti romano-ucrainieni sau cum putem genera valoare prin transferul succesului

Snapshot 2015-05-30 14-41-29

Profesionalismul de business al unui actor celebru, cu parinti romano-ucrainieni sau, cum putem genera valoare prin transferul succesului nostru catre cei carora le dorim sa ne urmeze buna expierenta

In acest weekend mi-am propus un altfel de articol decat unul cu ministri care nu se tin de cuvant sau cu un guvernator care anunta o deflatie, samd….

E timpul sa preluam si un exemplu de profesionalism de business al valorizarii resursei umane fara POSDRU, POCU sau alte programe de crestere a dezvoltarii profesionale pe bani europeni.

Bunaoara azi vorbim de Dustin Hoffman care oferă cursuri de actorie online. Ce preţ are un masterclass cu celebrul actor, caci evident cursul nu-i pe ceva fonduri europene sau americane.


Starul american Dustin Hoffman, recompensat cu două premii Oscar, va oferi lecţii de actorie pe o platformă de cursuri online, fiecare masterclass costând 90 de dolari. Considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Hoffman a acceptat să susţină o serie de cursuri online pe platforma MasterClass, deţinută de o companie cu sediul în San Francisco, informează Lefigaro.fr.

Fiecare masterclass costă 90 de dolari şi include trei ore de cursuri video şi o serie de exerciţii interactive. Programul este deschis tuturor persoanelor care vor să-şi îmbunătăţească jocul actoricesc. Elevii vor învăţa, pe parcursul a 24 de lecţii, cum să creeze personaje memorabile şi să joace natural. Dustin Hoffman nu este singura personalitate care a acceptat să devină profesor pentru această platformă online. Starul tenisului Serena Williams, scriitorul James Patterson şi fotografa Annie Leibovitz susţin şi ei cursuri pe această platformă.

Dustin Hoffman şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul “Absolventul”, care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din “Cowboy-ul de la miezul nopţii” (1969), al travestitului din “Tootsie” (1982), al tatălui nevrotic din “Kramer contra Kramer” (1980) şi al bărbatului autist din memorabilul “Rain Man” (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu rădăcini româneşti şi ucrainene, s-a născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, în 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu două premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA şi un premiu Emmy.

——————————————————————————————————————————————

regular_smile….ca tot vorbeam de oameni al caror viitor poate fi minunat…. 

11351131_846329758748012_6081389823689869702_n

Multumim cititoarei noastre Alina B. pentru materialul de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =