Profesioniștii germani ai tenisului rămân la minge

 61228900

Profesioniștii germani ai tenisului rămân la minge

După cinci înfrângeri germane Angelique Kerber asigură primul succes la US Open în a doua zi a competiției. Philipp Kohlschreiber s-a impus de asemenea în fața talentatului Alexander Zverev. Iar Andrea Petkovic?

Angelique Kerber este convingătoare, Philip Kohlschreiber s-a impus cu un mare efort în fața talentatului Alexander Zverev: Cel puțin cei mai buni jucători de tenis ai Germaniei au ajuns în a doua rundă dela US Open după evoluții în derivă ale colegilor lor. Kohlschreiber a respins la New York încă o dată atacul lui Zverev și a câștigat cu 6-7 (0-7), 6-2, 6-0, 2-6, 6-4. Apoi a mai reușit și Andrea Petkovic să treacă cu mare dificultate de Caroline Garcia, sportivă din Franța, cu scorul de 3-6, 6-4 și 7-5. Sportiva din Darmstadt s-a declarat foarte ușurată de această victorie, care acum o va întâlni pe Jelena Wesnina din Rusia. Chiar și Sabine Lisicki a ajuns în a doua rundă de la US Open.

Kerber s-a calificat ușor după 6-3 și 6-1 cu românca Alexandra Dulgheru. Sportiva germană a declarat că s-a simțit bine deja după primul punct și a fost mândră de jocul ei. A avut de asemenea mici greșeli din care dorește să învețe, spune mândră și ușurată sportiva germană în vârstă de 27 de ani, după al doilea succes împotriva numărului 52 din lume.

Luni toți cei cinci debudanți germani și-a pierdut jocurile, în total șapte sportivi și zece sportive au ajuns pe tabloul principal. Dustin Brown – câștigător în fața lui Rafael Nadal la Winbledon, a eșuat precum au făcut-o Julia Görges, Annika Beck și Carina Witthöft.

http://www.n-tv.de/sport/Deutsche-Tennis-Profis-bleiben-am-Ball-article15841721.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =