PROFIT LA METROU

  • Joerg-KrauthoeferMetroul din Berlin câștigă

Probleme tehnologice, lipsa întreținerii, gestionare defectuoasă. De ani de zile S-Bahn-ul din Berlin se luptă cu acestea și prin urmare pierderile de milioane ale companiei i-au scos din sărite pe clienți. O parte din companie se va desprinde.

 

Este pentru prima dată din 2009 și până azi, de la începutul unei serii negre de ghinioane, când compania înregistrează profit, dar și un număr record de pasageri. Anul trecut această filială a Deutsche Bahn a raportat un profit net de 43 de milioane de euro, după cum reiese din documentele web depuse la agenția de știri Reuters. Vânzările au totalizat 638 de milioane de euro, cu mult peste anul precedent. În 2010, în mijlocul crizei, trenurile au raportat peste 200 de milioane de euro pierderi, pe care a trebuit să le suporte societatea-mamă.

 

Trenul a fost în măsură să crească nu doar vânzările ci și profiturile dincolo de proprile cerințe. Numărul de pasageri a depășit pentru prima dată 400 de milioane de înregistrări. Un purtător de cuvânt al S-Bahn a refuzat să comenteze cifrele.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/S-Bahn-Berlin-erzielt-Millionengewinn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 36