PROFIT Manchester

_74873948_74873947

Manchester United pe profit
Manchester United a raportat o creștere bruscă a profiturilor și veniturilor, în pofida unui sezon dezamăgitor pe teren. În cele trei luni până la sfârșitul lunii martie, profiturile au fost de 11 milioane de lire, faţă de 3.6 milioane cu un an în urmă. Clubul a postat, de asemenea, venituri record de 115.5milioane lire pentru această perioada.

În calitate de administrator pentru sezonul viitor, clubul v-a numi un nou director, Olanda Louis van Gaal, il v-a a înlocui pe David Moyes, care a fost demis luna trecută. Clubul a terminat sezonul din Premier League, pe locul al șaptelea, și ca rezultat nu s-au calificat pentru fotbalul european. Venituri comerciale au crescut cu aproape 20 %, la £ 42.8milioane, în mare parte datorită unei creșteri în sponsorizare – clubul a semnat contracte cu firma de băuturi Aperol și cu Eurofood din Asia de Sud-Est . De asemenea, venituri de emisie au crescut cu 64% de la £ 35.6milione, în timp ce veniturile pe meci a înregistrat o crestere ușoră de la 37.1milioane lire .
Datoria totală a clubului a scăzut cu £ 16m de la £ 351.7m.

Potrivit celor mai recente rapoarte Deloitte Football Money League, Manchester United este al patrulea cel mai mare club de castiguri – în lumea fotbalului.

http://www.bbc.com/news/business-27426235

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =