Profitul se rupe la Siemens

8567677-Kopie

Profitul se rupe la Siemens

În prezent nu rămâne nici o piatră neîntoarsă la Siemens. Gigantul tehnologic este în curs de renovare. În primul său trimestru fiscal profitul a scăzut semnificativ. Șeful diviziei Healthcare Requardt părăsește concernul.

Concernul tehnologic Siemens a câștigat mai puțin în primul trimestru al anului său comercial. Chiar și intrările de cereri, care pot oferi o perspectivă asupra vânzărilor viitoare, sunt mai puține decât în anul precedent. Compania a profitat însă de un euro ceva mai slab.

Pentru declinul profitului Siemens a dat vina inclusiv pe o rată a dobânzii modificată și pe fluctuații în instrumentele financiare. Acestea au format o gaură de 123 de milioane de euro în cadrul asset management.

Operațional a mers diferit în diviziile individuale pentru cei la Munchen. În timp ce afacerile cu tehnică de transfer a energiei și dispozitive eoliene au mers strună, tehnica medicală și dispozitivele energetice sau divizia de gaze s-a luptat cu scăderi.

CEO-ul Joe Kaeser a declarat că ajoritatea afacerilor s-au derulat în cadrul prognozelor emise. Divizia de energie și gaz aer nevoie de un nou concept, pentru a ajunge pe termen lung la marjele anterioare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bei-Siemens-bricht-der-Gewinn-ein-article14397731.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21