Profitul substanțial este înșelător

48789745

Profitul substanțial este înșelător
La prima vedere, cifrele arată bine. Peste o treime din companiile DAX își pot crește profiturile, dar numai pentru că de data aceasta costurile speciale scad mai mult. În același timp, scade și cifra de afaceri, iar și la capitolul locuri de muncă situația pare să se întunece.

Siemens nu scapă de stresul de la sfârșitul lunii datorită proiectelor sale majore. În trimestrul trecut al anului fiscal curent, a fost afectat mai ales sectorul energetic. Faptul că, în general, rezultatele au fost mai sus față de anul precedent se datorează faptului că, costurile de restructurare au fost rezervate cu un an mai devreme. Scăderile au fost cu toate acestea pe ordinea de zi a departamentului de vânzări.

În general, rezultatul a patru domenii de afaceri ale Siemens, energie, sănatate, industrie și infrastructură s-au ridicat la 1,74 miliarde de euro și astfel cu 37% mai mult decât în anul precedent. Veniturile din operațiuni continue s-au ridicat la 1,37 miliarde după 1,01 miliarde în anul anterior.

Președintele Siemens și Chief Executive Officer, Joe Kaeser, care este acum deja de un an la conducerea celui mai mare grup industrial din Germania a spus că s-au făcut progrese remarcabile în majoritatea domeniilor, dar în cel energetic vor continua să existe provocări și în următoarele trimestre.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Windpark-Aerger-laehmt-Siemens-article13340016.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 16