Proiect unic in Romania. Programul informatic pilot care va monitoriza cheltuielile asociiaşiilor de proprietari din Oradea

asociatia-de-proprietari-sarguinta-din-oradea

Joi, 10 noiembrie 2016, viceprimarul Mircea Mălan a sustinut o conferinta de presa in care a discutat despre implementarea unui proiect, care va fi unic in Romania, si presupune realizarea unui program informatic pilot care va monitoriza cheltuielile asociaţiilor de proprietari din Oradea, oferind posibilitatea ca cetaţenii sa vada in orice moment si la zi situatia asociatiei din care face parte.

Scopul acestui proiect este imbunătăţirea relatiilor dintre cetatenii care locuiesc la bloc şi conducerea proprie a asociaţiilor de proprietari, Primăria Oradea  şi furnizorii de servicii publice, în special Termoficare Oradea, RER, Compania de Apă, Poliţia Locală.

In cadrul proiectului sunt vizuti si cetatenii care nu utilizeaza calculatoarele, aceştia avand posibilitatea sa mearga la Primarie si sa ceara sa le fie listata situatia financiara a asociatiei din care fac parte. De asemenea, cetatenii pot face sesizari sau propuneri printr-un mail sau sms, iar institutia Primariei le va raspunde cu privire la problemere care ii intereseaza.

Primaria Oradea doreste definitivarea acestui proiect in urmatoarele 6 luni, se vor organiza întâlniri în toate cartierele oraşului cu orădenii care doresc să participe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 74