Proprietar de Tesla Model 3 vorbește despre experiența unui accident la 100 km/h


Un proprietar de Tesla Model 3 a oferit recent detalii despre caracteristicile de siguranță oferite de automobil după s-a lovit cu el de o mașină parcată la viteza de 100 km/h. În timp ce întreaga parte frontală a Model 3 a fost distrusă în timpul coliziunii, proprietarul a declarat că automobilul electric a fost capabil de protejarea sa și a pasagerului în condiții admirabile.

Proprietarul automobilului a distribuit pe internet poze din urma accidentului pe comunitatea r/TeslaMotors de pe Reddit. În timp ce șoferul a declarat că trebuie să discute cu asiguratorul înainte de a putea oferi mai multe detalii despre accident, entuziastul Tesla a dezvăluit câteva informații relvante despre ce se întâmplă în habitaclul unui Model 3 în timpul unui accident major.

Potrivit acestuia, accidentul în care a fost implicat a fost unul serios, până în punctul în care echipa de intervenție a remarcat că nu ar fi reușit supraviețuiască coliziunii dacă ar fi fost vorba despre un automobil cu mai puține opțiuni de siguranță. După cum s-a putut vedea în poze, întreaga parte frontală a mașinii a fost complet distrusă, dar habitaclul a rămas intact.

Cu toate acestea, șoferul a dorit să comenteze cu privire la touchscreen-ul de 15 inch amplasat pe consola centrală, care s-a făcut bucăți în timpul coliziunii, care a cauzat răni multiple și adânci asupra pasagerului. În afară de acest aspect, șoferul a mai menționat faptul că i s-a părut dificil să acceseze actele și asigurarea mașinii după incident, dat fiind faptul că torpedo-ul se acționează de pe același ecran central care acum era distrus.

În ciuda acestor mici inconveniențe, proprietarul automobilului s-a declarat extrem de impresionant de felul în care Model 3 a suportat coliziunea, având în vedere și faptul că echipele de intervenție au precizat că în mod normal oamenii nu supraviețuiesc unui astfel de impact într-un automobil electric. Șoferul a declarat că a făcut deja rezervare pentru un alt Tesla Model 3.

Tesla Model 3 owner shares insight on vehicle safety after 60 mph crash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 30