Proprietarii de Tesla Model 3 beneficiază de programul de recomandare

Încep să apară tot mai multe indicii la popularul program de recomandare Tesla, în aplicația specială a companiei pentru proprietarii de Model 3. Programul de recompensare a vânzărilor prin recomandare a fost aplicabil pentru proprietarii de Model S și Model X în ultimii trei ani. Dar se pare că este pentru prima dată când proprietarii Tesla care primit un exemplar de Model 3 devin eligibili pentru a participa în program prin recomandarea unei vânzări de Model S, Model X sau produse solare Tesla.

Prin recomandarea produselor Tesla către prieteni și familie, pentru ca aceștia să facă apoi o achiziție printre automobilele premium de la Tesla, proprietarii de Model 3 vor putea primi un număr de recompense care variază de la roți noi pentru automobilul lor, îmbrăcăminte cu brandul Tesla, o stație de încărcare Powerwall Founder`s Edition semnată chiar de Elon Musk la o invitație exclusivă la un eveniment de decernare Tesla, precum cel planificat anul viitor pentru prezentarea Model Y.

Chiar dacă unii proprietari de Model 3 au fost anunțați în mod pasiv de eligibilitatea lor de a participa în programul de recomandare prin intermediul unui indicator în interiorul aplicației Tesla, alții nu au primit această veste decât recent. Proprietarii de Model 3 vor vedea de asemenea un ecran sub contul Tesla al proprietarului cu un cod unic de recomandare, precum și un număr real al numărului de recomandari făcute către companie: nimic diferit de ceea ce au la dispoziție proprietarii de Model S și Model X.

https://www.teslarati.com/tesla-model-3-referral-program-rollout/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =