PRUDENTA GERMANA LA MERSUL CU TRENUL

RTR2IXKM

Căile ferate germane reduc din prognoze
Compania căilor ferate germane trebuie să investească sume substanțiale în infrastructura rețelei de transport pentru următorii ani. În plus, dezvoltarea economică ar trebui să fie oarecum prudentă. Prin urmare, compania reajustează planurile sale de venit în mod semnificativ.

Căile ferate germane reajustează aparent planurile de afaceri pentru anul viitor cu sume de miliarde. În parte datorită costurilor care sunt într-o creștere rapidă de reabilitare a infrastructurii feroviare și evluări prudente a dezvoltării economice, întreprinderea de stat aștepată pentru perioada 2014-2017 în jur de 3,7 miliarde de euro mai puțin profit decât era planificat de anul trecut, după cum arată documentele grupului, citate de Reuters.

Veniturile sunt estimate pentru aceeași perioadă cu aproximativ 15 miliarde de euro mai reduse. Grupul va depăși, prin urmare, pragul de 50 miliarde de euro până în 2018. De fapt, aceasta ar trebui să se petreacă cu doi ani mai devreme. Un purtător de cuvânt al căilor ferate nu a oferit informații cu privire la aceste documente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-streicht-Prognosen-massiv-zusammen-article13015031.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =