PSA INAPOI IN CURSA

  • AR-101029909Peugeot Citroen, pune in aplicare un nou plan de redresare

 

Constructorul francez de automobile PSA Peugeot Citroen, a anuntat ca va pune in aplicare un plan de recuperare dupa pirederile nete de 7,2 miliarde de euro, inregisrtate in ultimii doi ani.

Planul include reducerea costurilor si a modelelor din gama 45-26.

Conform acestui nou plan, numit „ Inapoi in cursa”, peugeot se va concentra pe brand-urile sale Peugeot si Citroen, si deasemenea pe dezvoltarea marcii de lux DS. Cum am mentionat si in randurile de mai sus, acest plan va include reducerea treptata din gama de modele 45-26, pana in anul 2020. „ Daca ai mai putine masini faci o treaba mai buna, iar masinile vor fi mai competitive. Facand acest lucru, vei obtine produse mult mai atractive, a declarat noul director executiv Peugeot, Carlos Tavares.

 

In perioada urmatoare, Peugeot intentioneaza sa accelereze expansiunea in China, in parteneriat cu Dongfeng, care spera ca va ajuta  la cresterea vanzările pe pietele asiatice. Dongfeng a devenit acum un acționar majoritar în Peugeot Citroen, dupa ce in februarie, Peugeot a convenit un acord de salvare cu mult-asteptatul guvern francez și China Dongfeng Motors .

http://www.bbc.com/news/business-27020021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 24