Puma și BVB

1270296-27397625-2560-1440

Puma și BVB
Modernul producător de articole sportive Puma vrea să se implice la clubul de fobtla din Bundesliga, Borussia Dortmund. Compania își propune acum o colaborare mai strânsă, conform rapoartelor din presă.

Puma vrea să lege o relație mai strânsă cu clubul de fotbal Borussia Dortmund, potrivit unui raport din ziar. Cu toate acestea, negocierile sunt departe de o concluzie. Probabilitatea este totuși mare că se va ajung la un cord pe timpul acestei veri. Un purtător de cuvânt al Puma a refuzat să comenteze asupra acestei informații. Clubul de fotbal a refuzat, de asemenea, să comenteze.

BVB, care a mai atras recent ca sponsor brandul Evonik ca acționar majoritar, aleargă de ani de zile în tricouri Puma. În ultimul an, partenerii au obținut un succes moderat împotriva rivalilor lor copleșitori. Atunci, în finala Chanpions League împotriva rivalei FC Bayern, echipa a fost echipată de Adidas. Adidas a fost multă vreme implicat ca acționar la Bayern și mai deține și în prezent peste 8% din acțiuni. La nivel mondial Adidas și Nike domină afacerile din fotbal, în timp ce Puma este retrogradată pe un al treilea loc.

Compania de produse chimice cu sediul la Essen, Evonik, a preluat săptămâna trecută nouă procente din capitalul celor de la Dortmund. Astfel că sponsorul a aruncat 27 de milioane de euro în trezoreria clubului.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/sportartikelhersteller-puma-will-beim-bvb-einsteigen-13019631.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =