Putin se alătură OPEC

rtssfjd

OPEC vrea să ajungă la un acord pentru limitarea producției de petrol. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este convins de acest lucru și anunță că, în cazul unui acord el va limita de asemenea producția de petrol.

În prezent se înmulțesc semnele că OPEC poate ajunge curând la un acord pentru limitarea cantităților produse, iar Rusia se alătură și ea. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că “Nu pot spune cu certitudine sută la sută, dar probabilitatea este mare să se ajungă la un acord”, cu privire la reuniunea viitoare a OPEC de la finalul lunii noiembrie, ce va avea loc la Viena.

Rusia este pregătită să își limiteze de asemenea cantitățile produse, în ciuda faptului că nu este membru OPEC. Putin spune că pentru Rusia nu este dificil să își limiteze producția. Obiectivul producătorilor de petrol este ca printr-o ofertă mai redusă să determine majorarea prețurilor la petrol.

Până acum încercările de limitare a cantităților produse nu au avut parte de succes. De la mijlocul lunii 2014 prețurile la petrol au scăzut cu până la 70%, iar de atunci nu au revenit în mod semnificativ.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Putin-springt-der-Opec-bei-article19140051.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 79