Quentin Tarantino pregătește un film despre crimele “Familiei” Manson


Regizorul american Quentin Tarantino pregătește un film inspirat din crimele “Familiei” Manson, relatează presa americană, preluată joi de AFP.

Quentin Tarantino discută despre acest proiect cu actori de prim plan, potrivit revistei specializate The Hollywood Reporter, iar scenariul va fi scris chiar de el.

Săptămânalul, bazându-se surse care nu au dorit să-și dezvăluie identitatea, scrie că au fost abordați Brad Pitt, cu care Tarantino a mai colaborat pentru “Inglourious Basterds” în 2009, și Jennifer Lawrence.

Producătorii Harvey și Bob Weinstein, care au colaborat cu Tarantino și la ultimele sale filme, vor fi și ei implicați în proiect, scrie ziarul.

Turnarea filmului ar urma să înceapă în 2018, chiar dacă nu a fost semnat încă niciun contract cu distribuitorii.

Charles Manson, încă în închisoare la 82 de ani, era șeful unei secte californiene numite “Familia”, care a asasinat mai multe persoane, printre care și actrița Sharon Tate, care era însărcinată cu soțul ei, Roman Polanski.

Revista Variety scrie că Jennifer Lawrence și actrița australiană Margot Robbie sunt avute în vedere pentru rolul Sharon Tate.

Brad Pitt ar putea juca rolul lui Vincent Bugliosi, procurorul care a urmărit în instanță “Familia”.

În august 1969, Manson și adepții săi au asasinat șapte persoane în două zile.

Supranumit și “întruchiparea americană a răului”, Charles Manson nu este totuși considerat criminal în serie, întrucât alte persoane au comis crimele pentru care el a fost inițial condamnat la moarte.

Quentin Tarantino a câștigat de două ori Oscarul pentru cel mai bun scenariu: pentru comedia western “Django Unchained” în 2013 și pentru filmul cult “Pulp Fiction” în 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 24 =