Rasul curcilor-ratzoiala avocateasca la Tarom cu amenintarea unui proces

Snapshot 2016-01-25 21-34-24

Ieri dimineaţă, compania aeriană TAROM a anunţat o întârziere de aproximativ 3 ore în Aeroportul din Oradea. Comandantul Aeroportului din Oradea, Gheorghe Pasc a declarat fapul că „ La noi nu sunt probleme, este soare, pista este neagră. La ei sunt probleme. Am fost anunţaţi că sunt probleme tehnice. ” Avionul urma să aterizeze pe pistă la ora 9:25 şi să decoleze din nou spre Bucureşti la 9:50.

Pasagerii cărora răbdarea le-a fost pusă la încercare au afirmat faptul că aşa ceva este inadmisibil. Printre pasageri se aflau şi mai mulţi avocaţi, care din cauza întârzierii au pierdut întâlniri importante. Aceştia au decis să formeze o acţiune în instanţă impotriva companiei TAROM.

IVOLINE, va urmari daca se va intampla sau nu declansarea procesului promis, nu de alta, dar la o asa amenintare si curcile ar rade, operatorul aviatic ia masuri ca sa iti protejeze viata si tu vrei sa-l dai in judecata pentru ca in acest scop ti-a decalat  ora plecarii. 

“ Şi eu, şi colegii mei avocaţi, din cauza dumnealor, am ajuns să întârziem la întâlniri importante în meseria noastră. Nu este un caz singular. Am înţeles că şi vineri dimineaţa, la ora 5:55, colegii noştri avocaţi, precum şi alţi pasageri, au fost duşi cu un autobuz la Cluj Napoca şi ţinuţi până la ora 13 :00, când au fost îmbarcaţi în altă cursă. Este regretabil.” , a declarat avocatul Adrian Stancu.

Fiind de aceeaşi părere, colega acestuia Dochiana Bejan, a afirmat faptul că “ este inadmisibil să se întample o astfel de situaţie în condiţiile în care biletul de avion se achiziţionează la preţul de 1.400 de lei. Nu pot să cred că TAROM nu are un avion de rezervă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =