DIGI 24 PESTE TOT

Digi24 must carryMUST CARRY-DIGI 24 PESTE TOT

 Digi 24,  televiziunea de stiri lansata in urma cu doi ani de RCS&RDS, beneficiaza de la 1 martie de date oficiale de audienta, dupa ce a aderat la masuratoarea realizata de Kantar Media pentru Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor (ARMA) ceea ce inseamna ca se poate vedea pe toti distribuitorii,mai ales dupa ce a devenit o televiziune “must carry” .Pana acum, audienta Digi 24 a fost masurata doar intern, de catre RCS&RDS. Decizia vine dupa ce, la inceputul anului, Digi 24 a fost declarat lider la retransmisie si a intrat in – lista posturilor pe care toti cablistii sunt obligati sa le retransmita, in functie de ordinea descrescatoare a audientei.Cateva date de audienta din ultimele zile,  arata ca Digi 24 se afla in urma celorlalte posturi de stiri din punct de vedere al audientei. Digi 24 nu este retransmis, insa, in acest moment de principalul concurent al RCS&RDS, UPC.

                             Oficialii RCS&RDS au declarat, ca “potrivit reglementarilor in vigoare, exista un termen in cadrul caruia operatorii de cablu fac demersurile necesare pentru retransmisia posturilor nou intrate in must carry, iar acest termen nu este epuizat inca. Nu s-a ajuns la un acord cu UPC si nu a fost facuta inca nicio solicitare in acest sens, desi RCS & RDS a facut chiar o notificare in directia aceasta.”

Intrebati ce vor face in cazul celor care nu retransmit Digi 24 dupa expirarea termenului de 30 de zile, reprezentantii RCS au precizat: “Compania va intreprinde toate demersurile permise de lege in acest sens, daca va fi cazul.” Le dorim succes, sunt oradeni de-ai nostri nu?

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy………….actiunea poate fi sarbatorita………….

…………..Un cersetor suna la o usa, i se deschide si intreaba: – Nu va suparati, n-aveti sa-mi dati si mie o felie de tort? – Domn’e, da asa ceva n-am mai pomenit! Cersetorii cer si ei de obicei o felie de piine! – Da, dar stiti, azi e ziua mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 90