RCS&RDS IN CLOUD

roadsignRCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date.

Cum funcţionează Digi Storage

RCS & RDS a lansat vineri Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice, a anunţat compania printr-un comunicat Mediafax.

RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage. Pe Digi Storage pot fi stocate fişiere conţinând poze, filme, prezentări etc., care poate fi accesate de către clienţii companiei de pe PC-uri cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS.

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1.000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei, clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei. Sumele conţin TVA.

De asemenea, clienţii pot solicita extinderi de spaţiu de stocare până la 150 GB.Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin contul de client Digi Care. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca din store-urile Google şi Apple.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……..cloud……o afacere evreiasca????

Un seic, cu o grupa rara de sange, avea urgent nevoie de o transfuzie. Compatibil cu el, l-au gasit pe Itic care a fost rugat sa-i dea sange arabului.

Itic se duce la Rabi si-l intreaba ce sa faca…

– Poti sa-i dai sange, este si el om, iti ajuti un semen, poti sa faci transfuzia…

Impacat, Itic ii da sange seicului. Acesta foarte multumit de gestul lui Itic, ii face cadou o casa si o masina luxoasa. Dupa un timp, seicul iar are nevoie de sange si il solicita, din nou, pe Itic. Acesta iar se sfatuieste cu Rabi care il povatuieste sa fie om si sa-l ajute pe seic.

Dupa a doua transfuzie, seicul ii trimite lui Itic o sticla scumpa de vin si un buchet imens de flori. Itic incepe sa fie putin nedumerit dar facuse o fapta buna si salvase un om. Dupa a treia tranfuzie, Itic primeste doar o scrisoare de multumire. Suparat, se duce la Rabi si ii povesteste ce a primit prima si a doua oara, fiind total nemultumit doar de scrisoare…

Rabi, cu intelepciune, raspunde:

– Vezi, deja a inceput sa aiba sangele nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =