RCS&RDS DOAR 5 EU?

 

646x404RCS&RDS lansează un abonament care DOAR pare  unul spectaculos, dar care are dezavantaje. Digi Mobil Optim Nelimitat este un abonament de telefonie mobilă cu minute nelimitate către orice reţea naţională, fixă sau mobilă. Pentru 5 euro pe lună obţineţi aceste beneficii doar dacă faceţi 2, 3 sau 4 abonamente.  Clienţii RCS&RDS au acces la acest abonament cu 5 euro pe lună DOAR dacă sunt abonaţi la Digi Net şi Digi TV Cablu sau Satelit şi achiziţionează între două şi patru abonamente.

Dacă sunt abonaţi la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit şi achizitionează doar un abonament, tariful Digi Mobil Optim Nelimitat este de 7 euro/lună. Persoanele care doresc să contracteze noul abonament de telefonie mobilă şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună. Abonamentul oferă şi internet mobil până la 5 GB cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps (jumătate din viteza optimă pentru 3G), iar după 5GB se face limitare de viteză.

Care sunt limitările abonamentului? Acoperirea de internet pentru RDS este foarte mică şi există probleme de infrastructură. De curând, RDS şi Vodafone au încheiat un parteneriat pentru roaming naţional. Adică, acolo unde nu au acoperire RDS, clienţii firmei pot trece pe reţeaua Vodafone. Momentan nu e disponibilă pentru date mobile, ci doar pentru telefonie. Abonamentele par foarte bune, dar vin cu limitări categorice, plus o reţea încă instabilă şi servicii de relaţii cu clienţii destul de proaste.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile……oferta aceasta de 5 euro descoperi cade fapt e ca o pacaleala a primei zile din luna ce sta sa se incheie…

 

De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice:

-Mama, s-a spanzurat tata in garaj!
Maica-sa fuge repede plangand in garaj.

-Bula, dar nu e nimeni spanzurat in garaj.
La care Bula raspunde:

-Pacaleala de 1 aprilie, tata e spanzurat in pod.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 40