rcs&rds se judeca

IMG_9779_10_0d3e0a05ea

 
RCS&RDS da in judecata UPC, Romtelecom si alti doi cablisti

RCS&RDS a dat in judecata patru cablisti mari – UPC Romania, NetxGen, Romtelecom si Digital Cable Systems -, cerand instantei sa ii oblige sa retransmita televiziunea Digi 24, care este detinuta de RCS si se afla in randul posturilor obligatorii la retransmisie pentru toti operatorii de cablu.

Obiectul proceselor este “ordonanta presedintiala”, potrivit informatiilor postate pe Portalul Instantelor de Judecata.
Surse din companiile de cablu au declarat, potrivit Mediafax, ca in aceste procese RCS&RDS a cerut instantei sa ii oblige pe cablistii sai concurenti sa introduca in grile televiziunea de stiri Digi 24. Nu au fost inca stabilite primele termene ale acestor procese.

Pe de alta parte, decizia RCS&RDS de a-si actiona in instanta principalii competitori, care nu doresc sa retransmita televiziunea de stiri Digi 24, vine dupa ce, pe 29 aprilie, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat public 20 de societati de cablu care nu respecta principiu “must carry”, intre care si RCS&RDS. Lista “must carry” a fost publicata de CNA pe site-ul propriu in data de 4 februarie. Lista “must carry” se aplica doar operatorilor de cablu, nu si platformelor de satelit (DTH). Televiziunile incluse in aceasta lista s-au declarat libere la retransmisie si fara conditionari tehnice sau financiare.
Distribuitorii de servicii de programe din Romania au avut obligatia ca, pana pe 7 aprilie, sa introduca in oferta lor televiziunile care indeplinesc conditiile regimului “must carry”, potrivit unui anunt postat pe site-ul CNA.
Astfel, CNA a somat public UPC Romania, pentru ca nu retransmite cu preponderenta televiziunea de stiri Digi 24 (aflata pe pozitia 13 in lista “must carry”), in grilele sale analogice si digitale. De asemenea, UPC nu retransmite in grilele digitale studiouri regionale ale Societatii Romane de Televiziune (SRTv)

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile……efortul de a introduce acest post nu se compara cu cel de a face….
Maria se roaga de Ion sa faca sex.
Asta, obosit, ii explica:
– Ma, Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex?
– Ce efort?
– Uite, ma, e ca si cum eu te-as lua in spate si te-as duce din Arad la Timisoara, pe jos.
– Hai, ma Ioane!
Maria tot insista si Ion cedeaza.
Dupa amorul salbatic, Ion, lat, da sa se culce, dar Maria-l ia la intrebari:
– Auzi, ma, acum ce dracu’ faci, doar nu ma lasi la Timisoara…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2