RDS IN HORA

imagesRDS IN HORA TV

Zoli Teszari cu a sa  RCS&RDS, cu circa  3 milioane de abonaţi, a continuat hora achizitiilor si a cumpart juma din televiziunea HORA TV, a  lui Vasile Coca, cântăreţul de muzică populară pe care unii il cunoasteti mai mult sua mai putin-pierdere mare nu-i….

Juridic vorbind, postul  HORA TV este  deţinut de compania Profimusic SRL , profilata pe muzică populară, cu acţionari, Viorelia Coca (5%) şi Vasile Coca (45%).

Vasile Coca solist vocal al Ansamblului artistic profesionist “Porolissum” din Zalău, autor si intrpret a unor albume proprii este si  prezentatorul continuu al postului HORA TV.

CA a Profimusic SRL pe anul trecut a fost de  cca 50 mii euro cu un profit de 10% din CA si cu un număr  de 9 angajaţi.Acum daca stam si socotim,vorba cantecului, la cele 459 mil de euro ale RCS&RDS   inca 0,05 mil euro nu conteaza cat de fapt  intinderea  difuzarii HORA TV  pe mediul rural  transilvanean, care pentru noua activitate de cproductie de continut tv a RCS RDS , chiar conteaza, fiind de apreciat miscarea ca inteleapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 6