RDS-RCS IN ALBA

rcs-rds-alba-iuliaRDS-RCS IN ALBA

                             Electrosim TV H.C.C. din judetul Alba, de la 1 februarie a.c a fost cumparata de  RCS-RDS  companie oradeana de telecomunicatii, tranzactie in valoare de cateva sute de mii de euro, cum spune Ziarul Unirea. TV H.C.C. are vateva mii de contracte in derulare,  in Alba Iulia, Aiud, Campeni, Teius, Abrud si alte cateva zeci de localitati rurale din judetul Alba.

Potrivit Alba TV, prin aceasta tranzactie, RCS&RDS a devenit cel mai mare operator de comunicatii prin cablu din judet, in conditiile in care anterior, RCS&RDS a achizitionat VIANET, firma furnizoare de servicii de internet precum si firma de cablu TV Kabex, care oferea servicii de cablu TV in zona Ocna Mures.

RCS&RDS in 2012, conform datelor raportate la Ministerul de Finante, a avut o cifra de afaceri de circa 460 milioane euro, in scadere cu 4,04%  si a trecut pe profit de 19,7 milioane de euro, dupa o pierdere de 2,95 milioane euro in 2011 si cu  datorii de aproape 840 de milioane de euro, numarul salariatilor crescind cu 28% pana la 8.845 angajati.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy………..reteta de dezvoltare a RDS  nu e ca a ciorbei de burta..

Un neamt a venit in Romania la niste cunostinte si au mers impreuna la un restaurant. Ca sa testeze bucataria autohtona, au mancat ciorba de burta iar neamtul a fost extaziat de gustul ei.
A cerut reteta, iar ospatarul i-a dat-o. A plecat neamtul acasa, si-a facut ciorba dupa reteta, a mancat si a dat telefon in Romania.
Conversatia a decurs astfel:
– Buna ziua. Eu am facut ciorba de burta dupa reteta data de dvs, dar nu a iesit la fel e buna ca cea pe care am mancat-o prima data la voi!
-Ati pus toate ingredientele?
-Da!
-Pai de-aia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1