Real închide magazinele fără șanse

2492839034

Real închide magazinele fără șanse

Lanțul de magazine comerciale Real face pași mari în modernizarea piețelor sale. Pentru opt locații însă, șeful companiei nu mai vede nici un fel de viitor. Acestea vor fi eliminate în câteva săptămâni.

Lanțul de comerț cu amănuntul, Real, vrea să închidă opt magazine. Este vorba despre locațiile din Plettenberg, Ludwigshafen, Walzmühle, Pirmasens, Gägelow, Leipzig-Grünau, Berlin-Wedding (Badstraße) și Schwerin (Marienplatz), care își vor înceta activitatea deja la începutul acestei luni.

Magazinele au generat potrivit datelor companiei o pierdere mare, de câteva milioane de euro. În afara portofoliului de restructurare se va adăuga de asemenea și locația de la Iserlohn, care se va închide la finalul anului 2016, după cum anunță compania.

Afectați sunt în total 650 de angajați. Compania vrea să se străduie să le găsească de lucru acestora în alte locații, declară un purtător de cuvânt a subsidiarei grupului Metro.

Mai mult de o treime din locațiile din rețeaua de magazine sunt acum modernizate. Conceptul noului hypermarket deschis în octombrie 2013 la Essen este în continuare plin de succes, explică cei de la Real. Astfel compania a modernizat 107 hypermarketuri pe baza conceptului de la Essen.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Real-schliesst-chancenlose-Maerkte-article15949796.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 31 =