Rechemările VW afectează și mașini de patrulare

62926167Printre marii clienți ai Volkswagen se numără și sectorul public. În special poliția are în serviciu mii de mașini ale mărcii. În prezent se estimează cât de mult afectează aceste rechemări în service flota serviciului de siguranță.
În multe landuri federale poliția trebuie să se confrunte cu mii de rechemări datorită practicilor nelegale ale VW în legătură cu motoarele diesel.

Dar cu toate acestea, starea de siguranță nu ar trebui să fie pusă la îndoială de acest lucru. După cum reiese dintr-un sondaj al ministrului de interne și al autorităților, mare parte din parcul auto este afectat de rechemări la începutul anului 2016.

În ținutul de origine al Volkswagen, Niedersachsen, direcția centrală de poliție a oferit informații cu privire la existența a aproximativ 1000 de automobile din dotare sau civile ce aparțin mărcii Volkswagen și până la 100 de vehicule din mărcile Audi, Skoda și Seat ce vor trebui să treacă pe la service. În total este vorba despre peste un sfert din cele 4300 de automobile din parcul auto al poliției din Niedersachsen.

Cu toate acestea, la Hannovra se spune că activitatea autorităților nu va fi afectată în vreun fel. Prin utilizarea comună a celor șase ateliere proprietate a poliției, situația permite trimiterea tuturor automobilelor afectate în ateliere. 65% din toate automobilele utilizate de poliție în regiunea de baștină poartă emblema VW. Dar și mai multe mașini sunt afectate în landul Nordrhein-Westfallen.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-Rueckruf-trifft-auch-Streifenwagen-article16205511.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35