record American

622x350-1

American Airlines record trimestrial

American Airlines este din nou pe profit si bate asteptarile dupa fuzionarea acesteia cu US Airways. Compania a inregistrat, joi, venituri de 480 milioane dolari, un record pentru primul trimestru, care este de obicei cea mai slaba perioada de trei luni, pentru companiile aeriene, pe parcursul anului. Ca si companii aeriene separate, American si US Airways au pierdut 297 milioane dolari, anul trecut.

Profitul a fost ajutat de catre vanzarea din aeroportul Reagan National Airport de la Washington. American si US Airways a fost de acord sa vanda sloturi pentru a solutiona un proces al guvernului, care a amenintat ca va bloca fuziunea .
Excluzand aceasta vanzare, compania aeriana combinata, ar fi castigat 402 milioane dolari, sau 54 centi pe actiune, depasind previziunile analistilor de 48 de centi pe actiune .

Potrivit unui sondaj FactSet, veniturile au crescut cu 5,6 %, pana la 10 miliarde dolari, analistii asteptandu-se la 10.02 miliarde de dolari. American Airlines Group Inc este cea mai mare companie aeriana din lume, formata prin fuziune, in luna decembrie.
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=306427223

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 93 =