record toyota

gallery_1

Toyota, record in vanzarile trimestriale
Toyota si-a mentinut prima pozitie, pentru primul trimestru al acestui an, in clasamentul vanzarilor de vehicule la nivel mondial, depasind rivalii General Motors( GM) si Volkswagen. Toyota Motor Corp a declarat miercuri, ca a vandut un numar record de 2,583 milioane de vehicule, in perioada ianuarie-martie, punand astfel producatorul japonez inaintea bazei de la Detroit GM care a vandut 2.42 milioane si Volkswagen din Germania, cu 2.4 milioane.

Vanzarile Toyota din primul trimestru au crescut cu mai mult de 6%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. In ceea ce ii priveste pe cei de la GM, acestea au crescut cu 2%, in timp ce Volkswagen a adaugat aproape 6 %.
Anul trecut, Toyota s-a aflat de asemenea, in fruntea clasamentului cu un record de 9,98 milioane de vehicule vandute, urmat de GM pe locul al doilea si Volkswagen pe locul trei.
Pentru acest an, Toyota vizeaza vanzari de peste 10 milioane de vehicule. Oficialii Toyota spun ca mentinerea locului 1 in top este foarte importanta pentru satisfactia clientilor.

Cu toate acestea, concurenta intre automobile este destul de mare, mai ales ca GM a fost numarul 1, pentru mai mult de sapte decenii, pana cand si-a pierdut titlul in fata Companiei Toyota, in 2008.
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=306072137

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 42 =